Dynamic link is not working in after effects.

New Here ,
May 05, 2022 May 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Dynamic link is not working when exporting from after effects to media encoder. I would get a dynamic link error. I tried uninstalling and installing a previous version per someone else's post and that worked up until 4 weeks ago. now I do not get any errors my project just won't load in media encoder.

TOPICS
Dynamic link , Import and export

Views

27

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 05, 2022 May 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Without any system info and details about your project we can't even begin to guess. You need to be more specific.

 

Mylenium

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 05, 2022 May 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Sorry first time posting. I am on Windows in After version 22.3 and media encoder 22.3.1. is this what you mean?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines