• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

element 3D animation problem

New Here ,
Apr 17, 2022 Apr 17, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I created animation from Mixamo and created DOLL 3d model animation in MAYA, then I exported it as OBJ sequence. The animation movement in Maya is fine, but when I put it in element 3D, it moves up a little when she punched. I imported it into videohive template, and I want to composite it with a 3d model. But animation becomes weird.

Here is a video

https://youtu.be/AT2VTD6LlyQ

TOPICS
Error or problem

Views

38

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 17, 2022 Apr 17, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Without any specific info on how you set up things in maya and E3D we can't tell you much. This simply looks like the model pivot point was not aligned properly. At the very least start by checking the automatic centering/ bounding box in the E3D editor. Anything else will require much more info.

 

Mylenium

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines