Element 3D on M1 Chip, MacOS Big Sur

New Here ,
Jul 29, 2021 Jul 29, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Does element 3d works on MI chip, MacOS Big Sur??

TOPICS
Performance

Views

2.3K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 29, 2021 Jul 29, 2021

Copy link to clipboard

Copied

As other posts on this subject illustrate here and elsewhere: No, at least not for the time being.

 

Mylenium

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 29, 2021 Jul 29, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Working fine for me on the Mac Mini I'm testing now.

element.png

I didn't try anything more complicated than adding a cylinder yet.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 13, 2022 Jan 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Rick, did you have any issues getting Element 3D to show up in AE after installing? And are you using the AE Beta on M1? or the latest non beta version?

I'm have a heck of a time just getting Element 3D to install. Everything seems to work, but no folder shows up in the Library App Support, and no plug in in the program. Im using the AE Beta. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 01, 2022 Apr 01, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hey Rick Gerard,

 

What version of the installer did you use. I am trying to install Element on the same 2020 Mac Mini and the installer is giving me error messages saying that it is "damaged." Any help you could offer would be appreciated.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 03, 2022 Apr 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

 mosedesmoulins, I am using the latest installer, AE running in Rosetta. Works just fine for me. Maybe your download is damaged. Maybe you have something else running that should be closed. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 03, 2022 Apr 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

@mosedesmoulins 

 

Are you using the latest installer?

https://www.videocopilot.net/products/ae22/

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jul 29, 2021 Jul 29, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Sayali19,

 

Thanks for writing in.

This questions is best suited for plug-in support team.

Let us know if they were able to help.

 

Thanks,

Nishu

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines