Element 3d

New Here ,
Apr 13, 2022 Apr 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hello , after clicking ok in element 3d , The AE comp screen goes black and shows nothing , it was working completely properly and suddenly that happened , would you help,pls?

TOPICS
Error or problem

Views

32

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 16, 2022 Apr 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

It's possible Element has crashed as it does require your graphics card.  Make sure everything is saved, shut down AE and possibly restart your computer and it should come back.  You might need to update your graphics card drivers but it is also worth checking your image sizes.  Element might not be able to handle very large images

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 16, 2022 Apr 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Without any info about your system, your graphics hardware, your settings in E3D, what models and textures you use and so on nobody can tell you much. As the cactus was already hinting at, E3D is a major GPU resource hog and you could simply run out of juice just like there could be buggy drivers and conflicts with AE's own hardware acceleration stuff. Impossible to know without any exact info at hand.

 

Mylenium

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines