Expressions that don't work...

Contributor ,
Aug 24, 2022 Aug 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

This doesn't work...

 

Screenshot 2022-08-24 153051.png

TOPICS
Error or problem , Expressions

Views

60

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Contributor , Aug 25, 2022 Aug 25, 2022

I checked the name, tried a new one, double-checked that the name was unique, used the pickwheep and restarted After Effects before posting. Nothing worked. 
This morning I updated AE and the problem doesn't exist anymore. 

Likes

Translate

Translate
Community Beginner ,
Aug 24, 2022 Aug 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Try to click on 'Layer Name', it will switch naming on 'Source Name', and look if there is another name of the layer, then typed this 'Source Name' in your expression

Moistoff_1-1661343388668.png


If it doesnt work, try to rename your layer, I have deal with the same problem and renaming was helpful

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Aug 24, 2022 Aug 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Using pickwheep its more useful than writing simply expression by yourself, cause there`s cant be errors 

Moistoff_2-1661343575234.png

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 24, 2022 Aug 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Check, whether there isn't an extraneaous space at the end of the "MAIN" layer name or something of the sort.

 

Mylenium

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Contributor ,
Aug 25, 2022 Aug 25, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I checked the name, tried a new one, double-checked that the name was unique, used the pickwheep and restarted After Effects before posting. Nothing worked. 
This morning I updated AE and the problem doesn't exist anymore. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

Make your promotional social content with Adobe Express.

Get started quickly with free templates: