Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


File not found HUD Library

New Here ,
Jul 06, 2021 Jul 06, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello guys! 
I installed HUD Library by Rampage on adobe after effects

I added the folder in (Application Support-Adobe-CEP-Extensions folder) on my mac..

But the issue is that whenever I add an element from the library I get  a "file not found" massage! 
how can I link the assets to the folder!! 
can you please HELP? Screen Shot 2021-07-06 at 3.42.54 PM.png

TOPICS
Dynamic link, Error or problem, Expressions, Performance, Scripting

Views

39

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 06, 2021 Jul 06, 2021

Copy link to clipboard

Copied

You're going to have better luck contacting the author of this tool on VideoHive or by trying to completely removing it and going through the install instructions step-by-step again. This forum is more about After Effects questions and issues, but you're having an install problem with a specific third-party tool. For starters, make sure whatever version of AE you're running is supported by this library and if it is, maybe you need to install the assets to a different folder than what's in the instructions.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jul 06, 2021 Jul 06, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I contacted the auther and waiting for the response, thanks.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jul 06, 2021 Jul 06, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Most probably this is the jpg bug of Version 18.2. 

 

18.2. is broken on Macs. There is no other way to say it.

 

In this videotutorial I show you how to get back to 18.1 at 1:42.

 

https://www.youtube.com/watch?v=T04R-83nSxM

 

 

Please vote for the Bug report here so we can finally get this critical bug solved:https://adobe-video.uservoice.com/forums/911311-after-effects/suggestions/...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines