• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

HELP! After Effects Error: Parser cannot read this file or clipboard ( 50 :: 0 )

New Here ,
Mar 22, 2024 Mar 22, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi all, 

 

I've been working on a project in AE for the last week or so and had absolutely no problems with the project or any other project for that matter until this morning. 

 

I made some amendments to this project last night, everything went fine, I rendered the timeline and when I've come back to it this morning after some additional amendments were needed I'm met with the ( 50 :: 0 ) error (pictured). It only happens for certain parts of the timeline. From a 1:30 timeline there is probably around 10 seconds that are actually playable.  Other than 1 photo late last night I've imported nothing new to the project for the last day or so.

 

The project is running from a Samsung T7 External SSD. I have the latest version of AE (24.2.1). I've included a picture of my Mac Pro specs, however I'm 99.9% sure this wont have any baring on this problem.

 

I've tried loading the auto-saves from before I exported the video last night and I'm getting the same problem. However, when I open one of the very early auto-saves I have no problems, which would suggest it is some of the more recent assets that are causing the problem. 

 

My question really is, how do I identify (hopefully quickly) which assets are causing the problem. I have over 250 assets in this project so it's not a quick task to manually move every asset and break the source-link to see if it's the problem asset, and with no guarantee that this would fix it anyway I'm hesitant to start messing around with it and is will be quite a job to re-organise everything.

 

I really need to get something exported from this project before the end of the day as we're on a tight deadline with this project.

 

*for those who spot the unlinked assets in the project panel this was me trying to break the source-links for some of the most recent files I've imported and just happened to take the screenshot at this time. It didn't fix the problem*

 

Thankyou in advance and I really appreciate any help you can provide! 

TOPICS
Error or problem , How to

Views

110

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 22, 2024 Mar 22, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Additionally I've just had this error come up when I've been going through the project trying to find a solutionScreenshot 2024-03-22 at 10.12.58.png

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 22, 2024 Mar 22, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

What a whirlwind of a morning! I've identified the asset that was causing the problem.

I had tried to do a quick (and a bit janky) fix yesterday. There were some axis in the project that has "X" and "Y" labels on each. The clients wanted these changing to "Z" and "X", so I created a "Z" axis graphic in Ai and gave it the original "Y" axis file name so it would just automatically relink and update the entire project. It seems as though it didn't like this for some reason this morning (I'm sure this made no sense what so ever).

 

Moral of the story, don't cut corners and don't try janky quick fixes!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines