Help! Unable to acquire rendered frame

Community Beginner ,
Mar 13, 2022 Mar 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I can't seem to use warp stabalizer or 3D motion track in After Effects. I've tried running it on different versions of After Effects and I still get the same error. I've tried switching the projects settings and used different types of footage and none of that has worked. 

 

Specs:

Intel i9-12900HK

64Gbs Ram

GeForce RTX 3080ti

TOPICS
Error or problem

Views

86

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , Mar 16, 2022 Mar 16, 2022
Got it to work! Updated the NVIDIA Graphics card today. Must of been a bug with the old drivers.

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Mar 13, 2022 Mar 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi Alonso23559906pqbj,

 

Thanks for the details.

What's the exact version of After Effects you're using? What's the source of your footage? Is it screen recorded or shot on a camera? Have you tried resetting the preferences of After Effects?

Let us know, we're here to help.

 

Thanks,

Nishu

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 14, 2022 Mar 14, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I am using the latest version of After Effects. The original source is .MOV but I have converted it into h.264 and I still get the same error. I've tried reseetting the preferences as well. Warp Stabilizer seems to be only working Adobe Premier but not After Effects.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 16, 2022 Mar 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Got it to work! Updated the NVIDIA Graphics card today. Must of been a bug with the old drivers.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines