• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Imported video clip (MP4) only plays first 4 seconds of audio

New Here ,
Aug 22, 2023 Aug 22, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hello! I'm importing a video clip (MP4) into After Effects to add some overlays and the audio in the clip only plays for the first 4 seconds, then stops. I can confirm that there is audio in the clip. I see the speaker icon in the layer and I hear it when I play the clip outside after effects. But when I preview the clip in AE, when I scrube the timeline, when I do a RAM preview, and when I export, the audio stops after 4 seconds. I'm on a mac, using AE 23.6. Please and thank you!

TOPICS
Audio , Import and export , Preview

Views

47

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Aug 22, 2023 Aug 22, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hey,

I'm sorry to hear about this. Could you let us know what is the source of your file? Do you only see this issue with a specific file? If so, please try transcoding it to an edit-friendly codec using ShutterEncoder and let us know if that helps. 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines