• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Issue with composition playback

New Here ,
Sep 18, 2023 Sep 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Opened up After Effects this morning and created a new comp as usual, but instead this has happened. No matter what I put in the compositon nothing is viewable. It also won't play even if there is something in the timeline. This happens both from a completely new project or when I make a comp in a previous project. The odd thing is if I load up an old project it plays and works just fine until I make a new comp. I have troubleshooted with some stuff already, re booted, purged memory etc. But any suggestions would be greatly recieved!

 

Video to show what's happening - https://youtu.be/cvhPSR3Cnwk

Views

202

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Pinned Reply

Adobe Employee , Sep 18, 2023 Sep 18, 2023

Can you confirm which version of AE you're seeing this with? 

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Sep 18, 2023 Sep 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Can you confirm which version of AE you're seeing this with? 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 18, 2023 Sep 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

23.6.0 which I believe is the most up to date version?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 18, 2023 Sep 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

@jenkmeister 23.6.0 which I believe is the most up to date version?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 18, 2023 Sep 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Can you Enable Logging from AE's Help menu, reproduce the bug, then grab the After Effects Log.txt file (use Help -> Reveal Log Files) and then post the content back here? 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 18, 2023 Sep 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

@jenkmeister I will give it a go, not done that before !

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 18, 2023 Sep 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I am having the same issue. After Effects has become unuseable. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 18, 2023 Sep 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

@brianc97908274 Please follow the same steps to gather a log file. Also, did you recently upgrade AE or change GPU drivers, or install something else on your machine? Is it exactly the same as the video Tash111 posted?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 19, 2023 Sep 19, 2023

Copy link to clipboard

Copied

@jenkmeister on loading up this evening to do the steps you asked for, it seems to have sorted itself out!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 20, 2023 Sep 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Seeing this issue as well on AE 23.6

 

2019 Mac Pro running Ventura

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 20, 2023 Sep 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

@theTallest77 Can you Enable Logging from AE's Help menu, reproduce the bug, then grab the After Effects Log.txt file (use Help -> Reveal Log Files) and then post the content back here? 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 23, 2024 May 23, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I'll move your post to the Discussions board while we await your information.

 

Thanks,

Nishu

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines