It slows down when using the font.

New Here ,
Feb 06, 2022 Feb 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Using a specific font causes an error that slows down.
Originally, there was an error that slowed down from using version 18.4.1 so I used version 22.0.1 but the same error occurred.
When I downloaded version 18.4, it was solved.

My computer is sufficient specification, and this slowdown occurs even if I use only a text layer without any layer.

I haven't checked all the other fonts,
This error is found in a specific font.

So I can't use the latest version in the future?
I wonder if the next update will fix it.


I used a translator.

TOPICS
Error or problem , FAQ

Views

41

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 06, 2022 Feb 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Lamentablemente describes el problema pero no el nombre de la fuente. Lo que podría sugerirte es que verifiques que esa fuente esté en las fuentes que vienen incluidas con tu suscripción de Adobe e instálala desde ahí de preferencia, no descargada de manera externa.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 06, 2022 Feb 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

if you think it's a bug, try to request a bug fix here https://adobe-video.uservoice.com/forums/911311-after-effects?query=font

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines