Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Layer disappearance when rendering

Community Beginner ,
Apr 07, 2021 Apr 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

My layer disapears when rendering. I've tried Command Control 0 once and it worked although only this once. I also get this error which I suppose might be the case. Photo attached, 

 

Thanks,

Z

TOPICS
Performance

Views

65

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Community Professional , Apr 08, 2021 Apr 08, 2021
This has been discussed in several other threads. It's apaprently a bug that needs to be fixed both by Apple and Adobe. If you haven't already, at least install the latest Adobe updates. Otherwise you may need to downgrade to AE 2020, where apparently the Rosetta 2 emulation works more reliably and doesn't cause this mix-up. Mylenium

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Apr 08, 2021 Apr 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

This has been discussed in several other threads. It's apaprently a bug that needs to be fixed both by Apple and Adobe. If you haven't already, at least install the latest Adobe updates. Otherwise you may need to downgrade to AE 2020, where apparently the Rosetta 2 emulation works more reliably and doesn't cause this mix-up.

 

Mylenium

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines