• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Materiales de Cinema 4D desaparecen en After Effects

New Here ,
Aug 31, 2023 Aug 31, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hola, estoy iniciándome en Cinema $D Lite y al aplicar materiales con textura en C4D y volver a After Effects, desaparecen las texturas ¿alguien sabe que puede estar pasando?

 

TOPICS
Error or problem

Views

245

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Sep 01, 2023 Sep 01, 2023

Copy link to clipboard

Copied

In the Cineware effect, have you got the renderer set to Current?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 01, 2023 Sep 01, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Yes, I have the Current option active in Cineware and updated After Effects
Aplicattion.

Thanks for your reply but I don't know how to solve that problem.

Best regards,
Pep


*Pep Sempere*
+34 619 232 970
epsdesignstudio.com
@epsdesignstudio <>

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 01, 2023 Sep 01, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi Pep,

 

Does it happen with multiple projects? Could you share your system specs? Also, which renderer are you using (bottom right corner of the commotion panel)?

Let us know.

 

Thanks,

Nishu

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Sep 02, 2023 Sep 02, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Could you also share a screenshot of the whole of After Effects?  It might help us spot the issue.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 03, 2023 Sep 03, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
Hi Adobe support community.

This is the answer to your questions.

It happens with all projects in which textured materials are applied to the
geometries.

I'm using After Effects' own render.

System specs:

- iMac Pro 2017
- Graphics: Radeon Pro Vega 56 8 GB
- Memory: 32 GB
- Mac Os Ventura 13.5.1

Attached is a screenshot of a project with texture in C4D and the same
project in After Effects.

Thank you very much for your support.

Pep Sempere

[image: C4D copy.jpg]
[image: After Effects copy.jpg]

*Pep Sempere*
+34 619 232 970
epsdesignstudio.com
@epsdesignstudio <>

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines