Motion blur rendering problem

New Here ,
Apr 13, 2017 Apr 13, 2017

Copy link to clipboard

Copied

AEproblem.png

I'm having an issue with an old project I recently re-opened. I scaled the comp from 405 to 1080. Everything was vector so it scaled beautifully, BUT when I go to render, the motion blur is "sticking" on some words. In the screenshot above, see the "but did" before "he go"? The words flew on from off the screen and have stopped. They should no longer have any motion blur, but it's stuck there. When I purge the memory and cache, it updates and disappears, but as soon as I try to render again, it sticks again.

Any suggestions to force the motion blur to disappear as normal when the word stops moving? The rest of the words (in this sentence) are fine. This happens multiple times throughout the composition, so it's not just this one layer.

Views

1.6K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

LEGEND , Apr 13, 2017 Apr 13, 2017

Apparently this bug is still here. Read here for workarounds: Motion blur effect doesn't stop after the comp stops moving...

Likes

Translate

Translate
LEGEND ,
Apr 13, 2017 Apr 13, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Apparently this bug is still here. Read here for workarounds: Motion blur effect doesn't stop after the comp stops moving...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 13, 2017 Apr 13, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Thank you, purging after every 1 frame fixed it.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Oct 30, 2019 Oct 30, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I have been having this issue still. This link is broken though 😞

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 17, 2021 Dec 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

This is still an issue in AE 2021

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines