• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Noise in my Renders

New Here ,
May 10, 2024 May 10, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hello.  I'm rendering a video from After Effects via Media Encoder and the final product is very noisy and has  random artifacts.  I've tried on the both the latest versions AE and ME,  and I've also rendered it on older versions. I've attached 2 screenshots to show what I mean.  The footage is Blackmagic Raw files. I have no idea how to fix this and can't find any help via Youtube or in this Community.  Anyone experienced this or have a possible solution?

TOPICS
Import and export

Views

114

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 10, 2024 May 10, 2024

Copy link to clipboard

Copied

That looks like compression to me. Perhaps check the output MBps rate or the level/profile if you're going to MP4s. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 10, 2024 May 10, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for your reply. How do i go about doing what you suggested? Is it in ME or AE?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 30, 2024 May 30, 2024

Copy link to clipboard

Copied

That's in AME (check out the screenshot). You get the same option in After Effects export settings as well in Export Settings > Format Options.

Let us know how it goes. Moving this thread from Bugs to Discussions for troubleshooting.

nishu_kush_0-1717099384547.png

 

Thanks,

Nishu

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
May 30, 2024 May 30, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Have you attempted to convert it to a different format, such as .MOV?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines