Odd issue with 86::1 in AF 2022

New Here ,
May 04, 2022 May 04, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

 

I finished a project 4 weeks ago in AE 2022 with OSX including .mov videos from Envato Elements. Now I need to do some changes and I recieve a error message 86::1 for all video files in the project, it doesn´t matter if I try to use avi, flv as file format... it doesn´t work!

 

Please help!

 

Captura de Pantalla 2022-05-04 a las 17.24.41.png

 

TOPICS
Crash , Error or problem , Resources

Views

30

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 04, 2022 May 04, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Well I have found a solution.

 

Select all the video files in the project, in your "footage" folder with this issue, then right click and select "Encode selected files". In the next window just click on the preset that you need. Back in the AE project, replace the footage with the new video files that you have just created.

 

If you see an error window again, don´t worry, the file must work. At least this allow me to modify the project and export it correctly.

 

I hope this can help to someone.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines