Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Preview Broken: Content disappears

New Here ,
Sep 02, 2021 Sep 02, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I have created a composition 128x128 px and used footage on it. Unfortunately the footage is not displayed in the preview when I zoom to 100% and full resolution. If I zoom in to 1600% it is displayed. If I zoom 100% and the resolution 1/2, 1/3 or 1/4 it also works.

Zoom < 1600% and full resolution makes the footage disappear.

 

Is it a bug? Or can change settings or something?

 

OSX 11.0.1

3.7 GHz 6-Core Intel Core i5
40 GB 2667 MHz DDR4
Radeon Pro 580X 8 GB

After Effetcs 18.4.1 (Latest)

TOPICS
Error or problem, Preview

Views

26

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Community Professional , Sep 02, 2021 Sep 02, 2021
That is yet another bug/ issue with hardware acceleration. A specific minimum resolution in relation to the screen is needed for the overlay drawing to work. Start by turning off hardware accelerated previews/ Fast Draft. Mylenium

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Sep 02, 2021 Sep 02, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

That is yet another bug/ issue with hardware acceleration. A specific minimum resolution in relation to the screen is needed for the overlay drawing to work. Start by turning off hardware accelerated previews/ Fast Draft.

 

Mylenium

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines