Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Random screen-tear blur with 3D camera

New Here ,
Jun 21, 2021 Jun 21, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hey all, I'm animating a short 3D sequence and I've noticed that I'm getting a screen-tear blur pop up on occasional frames. I'm just using shape layers and a 3D camera, nothing fancy!

fpfdrew_0-1624267993987.png

 

GIF version: 

MainAniPreComp_001.gif

 

If I tweak the blur level from 100% to 96% or lower it fixes it for that instance but then the issue occurs elsewhere in the timeline. 

 

Has anyone experienced this before? Any clues on fixes? 

 

My specs are: 

Ae v.18.0.1 (Build 1)
Windows 10 Home

GeForce RTX 2070 (Studio drivers installed - v.462.59)

AMD Ryzen 7 2700X 8-core

32gb RAM

 

 

 

TOPICS
Error or problem

Views

80

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 21, 2021 Jun 21, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I would start the troubleshooting with the Edit/Purge/All Memory and Disk Cache menu.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 21, 2021 Jun 21, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Rick, Yeah, I went straight for Purge, to no avail. 

 

I'm trying it on a few other workstations to see if that helps at the moment. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines