Roto brush initializing propagation module

New Here ,
Apr 03, 2022 Apr 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

RedToxic238768131uh9_0-1648998571630.png

Hello! Im currently experiencing an issue where my Adobe After Effects cant load a preview or playback

 

 

TOPICS
Dynamic link , Error or problem , Preview

Views

67

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Community Professional , Apr 03, 2022 Apr 03, 2022
Have you tried to transcode your MP4 file into any other format like Quicktime ProRes?

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Apr 03, 2022 Apr 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Have you tried to transcode your MP4 file into any other format like Quicktime ProRes?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 03, 2022 Apr 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Nope might try it later thanks!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 03, 2022 Apr 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Its not propagating now after I reopen my after effects and premiere pro Im using adobe link by the way

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines