Roto Brush issue

New Here ,
Mar 24, 2022 Mar 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

I am using Roto Brush on After Effect but it does not recognise the subject I am trying to highlight. Everytime a skip to the following frame, the pink border does not stay in place and I have to select it all again. I have uploaded a video below as example. I tried with green screen and different color background but I have the same problem. Anyone have any suggestion? Thanks

TOPICS
Error or problem , FAQ , Performance

Views

42

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 24, 2022 Mar 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

please share the link of the video 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 24, 2022 Mar 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hello Mohammad,

Sorry for the delay. Please find attached the Video .

Thankx

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 24, 2022 Mar 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Maybe this is a better quality Video 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines