Somebody help me

New Here ,
Apr 24, 2022 Apr 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Guys, do you know what this is?

I put fractal noise on the new composition
And I brought the composition as a file to work on
I pressed the preview as usual
Only the new composition plays, and the other file images are gone
I've been through this since the update.

I've done everything I can to clean up and re-install the cache(purge), the same phenomenon hasn't been fixed for days
I didn't change the settings in particular
Previously, you could see the entire file image and it was previewed
Now, only the new composition will be previewed
And even when rendered, only the same new composition is printed out;;;;;
I don't know what's causing it
I use MacBook Air and because of this problem, I deleted all the After Effects documents in the MacBook and reinstalled them, but they're still not working. Please save me.

TOPICS
Error or problem , Preview

Views

68

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 24, 2022 Apr 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

It would be great if you can share a screen capture of your timeline with revealed properties (press UU to revel them). Anyway, try to decativate GPU Acceleration into your project settings. Go to File > Project Settings and change under Video rendering and Effects tab select Mercury software only and try again.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 25, 2022 Apr 25, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for the comments. But it didn't get solve It's still the same symptom (crying)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 25, 2022 Apr 25, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I solved it! I guess it was too big
It's basic, but I guess he focused on the symptoms
Thank you for leaving comments

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 24, 2022 Apr 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Squinting at the video, all your other layers appear to be only one frame long, so they disappear as soon as you start playing.

 

Quick way to fix, select the all in the timeline, move to the end of the comp and tap ] to extend their duration.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines