Highlighted

3d Tracker Points not sticking

New Here ,
Jun 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Please help. I import a clip into AE, drag it onto create a composition. I then select the clip and apply the 3d tracker. After analyzing the clip then track points are created. However, the track points are not correct and not 'pinned' to anything in the footage. They remain in their place when scrubbing through the clip. I've tried it with other clips and the 3d track marks are created in the same place for each clip. What am I doing wrong (tried online chat help but takes forever.....).

Suggestions please 🙂

TOPICS
Performance

Views

83

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

3d Tracker Points not sticking

New Here ,
Jun 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Please help. I import a clip into AE, drag it onto create a composition. I then select the clip and apply the 3d tracker. After analyzing the clip then track points are created. However, the track points are not correct and not 'pinned' to anything in the footage. They remain in their place when scrubbing through the clip. I've tried it with other clips and the 3d track marks are created in the same place for each clip. What am I doing wrong (tried online chat help but takes forever.....).

Suggestions please 🙂

TOPICS
Performance

Views

84

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 03, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation