Highlighted

AE keeps getting slower

Community Beginner ,
Jul 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am noticing today that AE is much slower than the last time I used it. Same system, same job, different day. It feels like it is not using my cuda card at all.

 

Any ideas? Anyone else having this issue lately?

 

Rebe

TOPICS
Audio, Error or problem, Performance, Preview

Views

32

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

AE keeps getting slower

Community Beginner ,
Jul 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am noticing today that AE is much slower than the last time I used it. Same system, same job, different day. It feels like it is not using my cuda card at all.

 

Any ideas? Anyone else having this issue lately?

 

Rebe

TOPICS
Audio, Error or problem, Performance, Preview

Views

33

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 16, 2020 1
Community Beginner ,
Jul 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yes, slower than usual. I haven't updated anything recently either.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 16, 2020 0