Highlighted

After effcts colors

New Here ,
May 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello Everyone 

I'm having a Problem with my After Effects. Wich is that the Colors are Inverted and it dose'nt have to do something with the Mercury Playback software. And I just can't finde a answer to my Problem. My Graphics Card is also good. And Premire Pro works fine.

2020-05-28.png

Thanks 

TOPICS
Error or problem, How to, Performance

Views

451

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

After effcts colors

New Here ,
May 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello Everyone 

I'm having a Problem with my After Effects. Wich is that the Colors are Inverted and it dose'nt have to do something with the Mercury Playback software. And I just can't finde a answer to my Problem. My Graphics Card is also good. And Premire Pro works fine.

2020-05-28.png

Thanks 

TOPICS
Error or problem, How to, Performance

Views

452

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
May 27, 2020 0
Adobe Community Professional ,
May 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Make sure you have not applied a blend mode. Press this button and it must be in "Normal" mode.

Captura de pantalla 2020-05-27 a la(s) 18.41.07.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 27, 2020 0
Adobe Employee ,
May 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi florikahn,

 

Welcome to the Community. Did byroncortez's suggestion help.

If not, please share more details so that we can troubleshoot the issue properly. What are your system specifications (CPU, GPU, RAM, OS)? Is it happening with this particular file or any file that you import? Please try resetting the preferences of After Effects and see if it brings any change: https://community.adobe.com/t5/after-effects/faq-how-to-find-the-exact-version-of-after-effects-you-...

Let us know, we're here to help.

 

Thanks,

Nishu

 

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 28, 2020 0
New Here ,
Jun 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Windows 10

 CPU AMD Ryzen 5 2500U 

RAM16,0 GB

GPU Radeon Vega Mobile Gfx 2.00 GHz

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 10, 2020 0
Adobe Employee ,
Jun 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for sharing the details.

This issue could be related to the GPU. Could you try disabling the GPU from the Device Manager and see if it brings any change: https://www.computerhope.com/issues/ch001900.htm

If you have multiple GPUs installed disable them one by one and test.

Let us know how it goes.

 

Thanks,

Nishu

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 10, 2020 0