Highlighted

After effect and media encoder render very poor

New Here ,
Jul 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello i have some question maybe someone know. First i want to write my system

cpu : xeon 2695 v3 

ram : 32 gb ddr4

ssd : 450 gb - 120 gb free

gpu : amd r9 380

 

My problem is when i start to render after effects or media encoder they don't use my cpu and rams 100%

cpu usage max. 50% and and stabil from 1 to 50 it change every second and rams also same. I can't render with amd gpu i know but i want to use 100% of my cpu please someone know the solution ?

Thank you

Topics

Error or problem, How to, Import and export, Performance

Views

73

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

After effect and media encoder render very poor

New Here ,
Jul 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello i have some question maybe someone know. First i want to write my system

cpu : xeon 2695 v3 

ram : 32 gb ddr4

ssd : 450 gb - 120 gb free

gpu : amd r9 380

 

My problem is when i start to render after effects or media encoder they don't use my cpu and rams 100%

cpu usage max. 50% and and stabil from 1 to 50 it change every second and rams also same. I can't render with amd gpu i know but i want to use 100% of my cpu please someone know the solution ?

Thank you

Topics

Error or problem, How to, Import and export, Performance

Views

74

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Have something to add?

Join the conversation