Highlighted

After Effects 17.5 Render Bug/Error

New Here ,
Nov 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Trying to Render, but cannot..

 

 

"C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects 2020\Support Files\aerender.exe" -project "REMOVED FILE PATH" -rqindex 1 -output "REMOVED FILE PATH" -s 0 -e 12620 -v ERRORS_AND_PROGRESS
aerender version 17.5x40
Using DXGI: Device: "NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti" has dedicated video RAM (MB): 11049
InitializeFileLogging failed
name : NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti
VendorId : 4318
DeviceId : 7684
SubSysId : 578893890
Revision : 161
DedicatedVideoMemory : 11585716224
DedicatedSystemMemory : 0
SharedSystemMemory : 34317086720
MemoryBudget : 10780409856
AdapterLuid.LowPart : 63412
AdapterLuid.HighPart : 0
Flags : 0
DoublePrecisionFloatShaderOps : yes
ConservativeRasterizationTier : 3
CrossNodeSharingTier : 0
ResourceBindingTier : 3
ResourceHeapTier : 2
TiledResourcesTier : 3
NodeIndex : 0
TileBasedRenderer : no
UMA : no
CacheCoherentUMA : no
feature level : 0x00009100
feature level : 0x00009200
feature level : 0x00009300
feature level : 0x0000a000
feature level : 0x0000a100
feature level : 0x0000b000
feature level : 0x0000b100
feature level : 0x0000c000
feature level : 0x0000c100
MaxSupportedFeatureLevel : 0x0000c100
HighestShaderModel : 0x60
WaveOps : yes
WaveLaneCountMin : 32
WaveLaneCountMax : 32
TotalLaneCount : 4352
ExpandedComputeResourceStates : yes
Int64ShaderOps : yes
RootSignature.HighestVersion : 0x2
name : NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti
VendorId : 4318
DeviceId : 6918
SubSysId : 1670395970
Revision : 161
DedicatedVideoMemory : 11667505152
DedicatedSystemMemory : 0
SharedSystemMemory : 34317086720
MemoryBudget : 10862198784
AdapterLuid.LowPart : 66655
AdapterLuid.HighPart : 0
Flags : 0
DoublePrecisionFloatShaderOps : yes
ConservativeRasterizationTier : 2
CrossNodeSharingTier : 0
ResourceBindingTier : 3
ResourceHeapTier : 1
TiledResourcesTier : 3
NodeIndex : 0
TileBasedRenderer : no
UMA : no
CacheCoherentUMA : no
feature level : 0x00009100
feature level : 0x00009200
feature level : 0x00009300
feature level : 0x0000a000
feature level : 0x0000a100
feature level : 0x0000b000
feature level : 0x0000b100
feature level : 0x0000c000
feature level : 0x0000c100
MaxSupportedFeatureLevel : 0x0000c100
HighestShaderModel : 0x60
WaveOps : yes
WaveLaneCountMin : 32
WaveLaneCountMax : 32
TotalLaneCount : 3584
ExpandedComputeResourceStates : yes
Int64ShaderOps : yes
RootSignature.HighestVersion : 0x2
*** GPU Warning: Special file 'TempDisableGPU3' found -- skipping GPU3 ***

 

TOPICS
Crash, Error or problem, Freeze or hang

Views

55

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

After Effects 17.5 Render Bug/Error

New Here ,
Nov 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Trying to Render, but cannot..

 

 

"C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects 2020\Support Files\aerender.exe" -project "REMOVED FILE PATH" -rqindex 1 -output "REMOVED FILE PATH" -s 0 -e 12620 -v ERRORS_AND_PROGRESS
aerender version 17.5x40
Using DXGI: Device: "NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti" has dedicated video RAM (MB): 11049
InitializeFileLogging failed
name : NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti
VendorId : 4318
DeviceId : 7684
SubSysId : 578893890
Revision : 161
DedicatedVideoMemory : 11585716224
DedicatedSystemMemory : 0
SharedSystemMemory : 34317086720
MemoryBudget : 10780409856
AdapterLuid.LowPart : 63412
AdapterLuid.HighPart : 0
Flags : 0
DoublePrecisionFloatShaderOps : yes
ConservativeRasterizationTier : 3
CrossNodeSharingTier : 0
ResourceBindingTier : 3
ResourceHeapTier : 2
TiledResourcesTier : 3
NodeIndex : 0
TileBasedRenderer : no
UMA : no
CacheCoherentUMA : no
feature level : 0x00009100
feature level : 0x00009200
feature level : 0x00009300
feature level : 0x0000a000
feature level : 0x0000a100
feature level : 0x0000b000
feature level : 0x0000b100
feature level : 0x0000c000
feature level : 0x0000c100
MaxSupportedFeatureLevel : 0x0000c100
HighestShaderModel : 0x60
WaveOps : yes
WaveLaneCountMin : 32
WaveLaneCountMax : 32
TotalLaneCount : 4352
ExpandedComputeResourceStates : yes
Int64ShaderOps : yes
RootSignature.HighestVersion : 0x2
name : NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti
VendorId : 4318
DeviceId : 6918
SubSysId : 1670395970
Revision : 161
DedicatedVideoMemory : 11667505152
DedicatedSystemMemory : 0
SharedSystemMemory : 34317086720
MemoryBudget : 10862198784
AdapterLuid.LowPart : 66655
AdapterLuid.HighPart : 0
Flags : 0
DoublePrecisionFloatShaderOps : yes
ConservativeRasterizationTier : 2
CrossNodeSharingTier : 0
ResourceBindingTier : 3
ResourceHeapTier : 1
TiledResourcesTier : 3
NodeIndex : 0
TileBasedRenderer : no
UMA : no
CacheCoherentUMA : no
feature level : 0x00009100
feature level : 0x00009200
feature level : 0x00009300
feature level : 0x0000a000
feature level : 0x0000a100
feature level : 0x0000b000
feature level : 0x0000b100
feature level : 0x0000c000
feature level : 0x0000c100
MaxSupportedFeatureLevel : 0x0000c100
HighestShaderModel : 0x60
WaveOps : yes
WaveLaneCountMin : 32
WaveLaneCountMax : 32
TotalLaneCount : 3584
ExpandedComputeResourceStates : yes
Int64ShaderOps : yes
RootSignature.HighestVersion : 0x2
*** GPU Warning: Special file 'TempDisableGPU3' found -- skipping GPU3 ***

 

TOPICS
Crash, Error or problem, Freeze or hang

Views

56

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 11, 2020 0
New Here ,
Nov 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Errors seem to be:  

*** GPU Warning: Special file 'TempDisableGPU3' found -- skipping GPU3 ***

 and 

InitializeFileLogging failed

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 11, 2020 0
New Here ,
Nov 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I was able to find a more verbose message:

 

*** GPU Warning: Special file 'TempDisableGPU3' found -- skipping GPU3 ***
aerender ERROR An existing connection was forcibly closed by the remote host.
: Unable to receive at line 430
aerender ERROR: After Effects can not render for aerender. Another instance of aerender, or another script, may be running; or, AE may be waiting for response from a modal dialog, or for a render to complete. Try running aerender without the -reuse flag to invoke a separate instance of After Effects

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 11, 2020 0
Bob9743 LATEST
Explorer ,
Nov 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Same here. I have just filed a bug report, maybe you can vote there too, to give it a little more attention.

 

https://adobe-video.uservoice.com/forums/911311-after-effects/suggestions/41932081-bug-aerender-comm...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 12, 2020 0