Highlighted

after effects issue after masking

New Here ,
Jun 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi!

 

I really hope someone can help me. There is something weird happening when I try to mask a character after I'm done masking another. Like:

 - I'm done masking one clip.

 - I import another.

 - When I try to mask it, the screen goes black and keeps "flashing".

I tried everything - from clearing cache to syncing. I don't know what to do anymore.

 

I attached a file with recording how it looks.

TOPICS
Bug

Views

162

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

after effects issue after masking

New Here ,
Jun 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi!

 

I really hope someone can help me. There is something weird happening when I try to mask a character after I'm done masking another. Like:

 - I'm done masking one clip.

 - I import another.

 - When I try to mask it, the screen goes black and keeps "flashing".

I tried everything - from clearing cache to syncing. I don't know what to do anymore.

 

I attached a file with recording how it looks.

TOPICS
Bug

Views

163

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 12, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jun 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I've moved this from the poorly named Community Help forum (which is the forum for issues using the forums) to the After Effects forum so that proper help can be offered.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 12, 2020 0
New Here ,
Jun 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Is there a specific address for this forum or should I just google 'after effects forum'?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 24, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jun 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

This sounds like a GPU performance issue. The GPU drives AE's UI and it looks like you are having issues in this area.
Provide us with your systems specs and also ensure you have the latest driver for your GPU.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 24, 2020 2
New Here ,
Jul 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

What specifics should I share exactly?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 18, 2020 0
New Here ,
Jul 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

My driver is NVIDIA GeForce GTX 750 Ti if this is what you're asking about

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 18, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jul 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Install this:

GEFORCE GAME READY DRIVER - WHQL

Driver Version: 451.67 - Release Date: Thu Jul 09, 2020

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 19, 2020 0
New Here ,
Jul 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I did. The problem didn't solve and Rotobrush still doesn't work properly, unless I missed something.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 19, 2020 0