Highlighted

After Effects layer parenting to tracked null makes the layer disappear. Help please

New Here ,
Jul 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi so I have background footage with a null that's been motion tracked to an object and I have another layer which is an animated 3d model rendered from Blender using an exported 3d camera track from After Effects of the same background footage. The layer rendered from Blender is just a video file but the positioning of that layer moves around in the scene so I parented it to the tracked null in hope of keeping it closer in the same position, but when I do this the layer disappears and it is only the background showing. When I unparent it, the layer comes back. I have no idea how to fix this or whats going wrong any help would be greatly appreciated!

After Effects version: 2020

Hardware specs: Intel core i7-9750H CPU @ 2.60GHz

                           16GB of ram

                            Nvidia RTX 2060 Graphics

Topics

Error or problem, How to

Views

38

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

After Effects layer parenting to tracked null makes the layer disappear. Help please

New Here ,
Jul 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi so I have background footage with a null that's been motion tracked to an object and I have another layer which is an animated 3d model rendered from Blender using an exported 3d camera track from After Effects of the same background footage. The layer rendered from Blender is just a video file but the positioning of that layer moves around in the scene so I parented it to the tracked null in hope of keeping it closer in the same position, but when I do this the layer disappears and it is only the background showing. When I unparent it, the layer comes back. I have no idea how to fix this or whats going wrong any help would be greatly appreciated!

After Effects version: 2020

Hardware specs: Intel core i7-9750H CPU @ 2.60GHz

                           16GB of ram

                            Nvidia RTX 2060 Graphics

Topics

Error or problem, How to

Views

39

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
New Here ,
Jul 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

So I figured it out I just did a new project and I hadn't done much so this wasn't an issue and when I tried the parenting again it worked

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...