Highlighted

after effects render

New Here ,
Apr 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hey , 

I am looking for a solution to my problem since i started using after effects 2020 and When I finish editing and saving it with media recorder I see some mistakes in the transitions or scenes and when I return to find the problem and solve it, it’s nothing appears to me in the timeline It is fine when Preview it but When I save it flaws appear! so does anyone know what is the solution?

TOPICS
Community Information, How to

Views

321

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

after effects render

New Here ,
Apr 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hey , 

I am looking for a solution to my problem since i started using after effects 2020 and When I finish editing and saving it with media recorder I see some mistakes in the transitions or scenes and when I return to find the problem and solve it, it’s nothing appears to me in the timeline It is fine when Preview it but When I save it flaws appear! so does anyone know what is the solution?

TOPICS
Community Information, How to

Views

322

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Apr 09, 2020 0
Most Valuable Participant ,
Apr 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Without eaxct system info, render settings and details about the project contents nobody can tell you much. The usual steps apply: Flush your caches, check your hardware acceleration settings in AE and AME, update your graphics driver.

 

Mylenium

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Apr 10, 2020 0
New Here ,
Apr 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I did it, but nothing changed

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Apr 10, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Apr 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

As Mylenium said, without workflow details and screenshots it's impossible to tell what is going on, You could have one layer set as a guide layer. It will preview just fine but will not show up in the render. There are far too many different user errors that could cause these kinds of problems to make any kind of a guess at a solution without some details.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Apr 10, 2020 0