Highlighted

AME not connecting to Dynamic Link Server

New Here ,
Jun 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

I've been having a similar issue to other people where my Media Encoder never connects to the Dynamic Link Server. I'm using it to render out After Effects comps.

 

I've tried other suggestions from the forums but nothing is working unfortunately.

 

Any help would be greatly appreciated!

 

Specs

MacBook Pro (16-inch, 2019)

2.4 GHz 8-Core Intel Core i9

64 GB 2667 MHz DDR4

AMD Radeon Pro 5500M 8 GB

Intel UHD Graphics 630 1536 MB

 

Adobe After Effects Version 17.1.1

Adobe Media Encoder Version 14.3

TOPICS
Dynamic link

Views

42

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

AME not connecting to Dynamic Link Server

New Here ,
Jun 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

I've been having a similar issue to other people where my Media Encoder never connects to the Dynamic Link Server. I'm using it to render out After Effects comps.

 

I've tried other suggestions from the forums but nothing is working unfortunately.

 

Any help would be greatly appreciated!

 

Specs

MacBook Pro (16-inch, 2019)

2.4 GHz 8-Core Intel Core i9

64 GB 2667 MHz DDR4

AMD Radeon Pro 5500M 8 GB

Intel UHD Graphics 630 1536 MB

 

Adobe After Effects Version 17.1.1

Adobe Media Encoder Version 14.3

TOPICS
Dynamic link

Views

43

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 23, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jun 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Would  you try to turn off the setting of Firewall?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 23, 2020 0
Adobe Employee ,
Jun 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi danivaz,

 

Sorry for your issue.

I agree with what ToolfarmJP suggested. Firewall and antiviruses blocks the Dynamic Link in some cases. Did you try the suggestion?

Let us know.

 

Thanks,

Nishu

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 25, 2020 0