Highlighted

CC Particle Systems II Effect Won't Work

New Here ,
Sep 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

For some strange reason, when I try to apply the CC Particle Suystems II effect it won't appear on screen at all, It was working fine the other day, had no issues at all and now it just does not want to work on this new project. All suggestions are welcome.Screen Shot 2020-09-18 at 8.06.21 AM.png

TOPICS
Bug, Community Information, How to

Views

49

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

CC Particle Systems II Effect Won't Work

New Here ,
Sep 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

For some strange reason, when I try to apply the CC Particle Suystems II effect it won't appear on screen at all, It was working fine the other day, had no issues at all and now it just does not want to work on this new project. All suggestions are welcome.Screen Shot 2020-09-18 at 8.06.21 AM.png

TOPICS
Bug, Community Information, How to

Views

50

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 17, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Sep 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I've moved this from the Using the Community forum (which is the forum for issues using the forums) to the AE forum so that proper help can be offered.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 17, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Sep 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Move the Current Time indicator to about 2 or 3 seconds to give the particles a chance to generate.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 17, 2020 0
New Here ,
Sep 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I tried that and it still didn't work

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 18, 2020 0
New Here ,
Sep 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Have uninstalled and re-installed After Effects and it is now working again

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 18, 2020 0