Highlighted

Dynamic Link error: unable to connect to After Effects

New Here ,
Apr 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Mostt like some other issues.

When trying to render a video sending it from AE to AME, nothign happens.

If i try to manually load the .aep project, i receive that error..

Schermata 2020-04-10 alle 17.07.27.png

 

solved once removing and re-installing both AE and AME, but it worked only once.

now the problem came back. and cannot use AME once again.

THIS IS HAPPENING ONLY WITH AE as trying with Premiere, anything goes smootly.

 

I am on OSX Catalina: 10.15.4

AE: 17.0.5

AME: 14.0.4

any Adobe software is updated and registered with same Adobe ID.

 

is there a fix or should I reinstall 2 software anytine i need to render a precomp???

Topics

Dynamic link, Error or problem

Views

96

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Dynamic Link error: unable to connect to After Effects

New Here ,
Apr 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Mostt like some other issues.

When trying to render a video sending it from AE to AME, nothign happens.

If i try to manually load the .aep project, i receive that error..

Schermata 2020-04-10 alle 17.07.27.png

 

solved once removing and re-installing both AE and AME, but it worked only once.

now the problem came back. and cannot use AME once again.

THIS IS HAPPENING ONLY WITH AE as trying with Premiere, anything goes smootly.

 

I am on OSX Catalina: 10.15.4

AE: 17.0.5

AME: 14.0.4

any Adobe software is updated and registered with same Adobe ID.

 

is there a fix or should I reinstall 2 software anytine i need to render a precomp???

Topics

Dynamic link, Error or problem

Views

97

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Employee ,
Apr 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

 

Sorry for your issue.

Please check out the following article for information on this: https://community.adobe.com/t5/after-effects/unable-to-render-export-after-effects-comps-through-med...

 

Hope it helps.

 

Thanks,

Nishu

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...