Highlighted

Effect dissapearing when I Precompose

New Here ,
Jun 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi guys.

I put a magnifying effect on an adjustment layer then masked it in to a shape layer on top. The moment I Precompose the two layers the magnify effect dissappears. Please help

Topics

Error or problem

Views

43

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Effect dissapearing when I Precompose

New Here ,
Jun 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi guys.

I put a magnifying effect on an adjustment layer then masked it in to a shape layer on top. The moment I Precompose the two layers the magnify effect dissappears. Please help

Topics

Error or problem

Views

44

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Most Valuable Participant ,
Jun 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm not clear what you are saying. Provide screenshots of the actual timelines and results.

 

Mylenium

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Jun 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I can think of about a dozen ways to do this that may brake when you pre-compose. Without a screenshot of both comps with the modified properties of the layers showing or a screenshot of the Flow Chart expanded we have no idea where you went wrong. Give us workflow details and we can help.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...