Highlighted

Elements are missing when exporting from After Effects

New Here ,
Feb 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I recently started to work with After Effects. The Video is finish, but the programm doesn't export the whole composition. It export just one element. 

 

I NEED HELP! 

15806983790325087592649524179149.jpg

 

Title edited by Mod.

TOPICS
Error or problem, How to, Import and export, Preview

Views

150

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Elements are missing when exporting from After Effects

New Here ,
Feb 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I recently started to work with After Effects. The Video is finish, but the programm doesn't export the whole composition. It export just one element. 

 

I NEED HELP! 

15806983790325087592649524179149.jpg

 

Title edited by Mod.

TOPICS
Error or problem, How to, Import and export, Preview

Views

151

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Feb 02, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Feb 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

The only thing I know about your project is that layer 4 and layer 2 are set as guide layers so they will not render. If those are the missing elements then that is the problem. If that is not the problem then we need workflow details, render settings and screenshots showing the modified properties of the layers that are giving you problems. Select them, press UU and show us what is going on in the comp.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 02, 2020 2
New Here ,
Feb 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I didn't know about the guide layers!

 

THANK YOU, IT WORKS! 🙂

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 03, 2020 0
New Here ,
Aug 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm having the same problem but not with the guide layers, when i export the elements are missing

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 27, 2020 0
Adobe Employee ,
Feb 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Sebastian,

 

Welcome to the community. Did Rick's suggestion help with the issue in exporting the project from After Effects? If not, please share the details that Rick mentioned along with your system specifications (CPU, GPU, RAM, OS).

Let us know.

 

Thanks,

Nishu

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 03, 2020 1