Highlighted

Elements rendered properly from AE but not from Media encoder

New Here ,
May 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi everyone,

 

I have a composition in wich I display a graphic that evolve over time. the data are fetched from a csv.

The weird thing is that when i do the rendering from AE (Composition > add to render queue), the output is correct.

If I export to media encoder queue, the render is ok, but all the lines stay flat. (attached a render with the lines ok)

 

So for now I do a first render from After effect, and then i compress from media encoder. but this make the rendering process way too long as i have to do it twice (the video are between 30min to 2h)...

 

My guess would be that Media Encoder  doesnt keep track of the CSV, but i'm not sure.

 

I'm using Adobe Photoshop Version: 21.1.2 20200410.r.136 2020/04/10:  x64 and Media encoder 14.0.4 without any plugins.

 

 

Does someone has a way to help me with that?

 

Thanks,

Topics

Error or problem, Import and export

Views

257

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Elements rendered properly from AE but not from Media encoder

New Here ,
May 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi everyone,

 

I have a composition in wich I display a graphic that evolve over time. the data are fetched from a csv.

The weird thing is that when i do the rendering from AE (Composition > add to render queue), the output is correct.

If I export to media encoder queue, the render is ok, but all the lines stay flat. (attached a render with the lines ok)

 

So for now I do a first render from After effect, and then i compress from media encoder. but this make the rendering process way too long as i have to do it twice (the video are between 30min to 2h)...

 

My guess would be that Media Encoder  doesnt keep track of the CSV, but i'm not sure.

 

I'm using Adobe Photoshop Version: 21.1.2 20200410.r.136 2020/04/10:  x64 and Media encoder 14.0.4 without any plugins.

 

 

Does someone has a way to help me with that?

 

Thanks,

Topics

Error or problem, Import and export

Views

258

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Mylenium LATEST
Most Valuable Participant ,
May 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yes, there are limitations in how certain expressions evaluate in AME. Really nothing more to say than that. Rendering two-hour videos from AE is frankly insane to begin with and you should be glad AE itself isn't misbehaving while reading your data.

 

Mylenium

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...