Highlighted

Error GPU render failed for s_blurmocurves. Transform and blur. Falling back to CPU

Community Beginner ,
Jul 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

@@ !

Views

3.4K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Error GPU render failed for s_blurmocurves. Transform and blur. Falling back to CPU

Community Beginner ,
Jul 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

@@ !

Views

3.4K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 11, 2019 1
Engaged ,
Jul 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

A lot more information is needed. What version of AE? Sapphire? What's your gpu? Driver? Computer specs and OS?

Without that, I'd start with verifying your GPU drivers are up to date.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 11, 2019 0
Community Beginner ,
Jul 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

After effects 2017, Geforce GT 710, Sapphire 6.13, NVIDIA 430.86, Windows 7, Intel duo e8400

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 11, 2019 0
Adobe Community Professional ,
Jul 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

There are known issues with Open GL in After Effects, particularly in recent versions. You can check that you have the latest drivers for Nvidia and CUDA drivers but TBH it may not fix the issue.

If you can't get it working, try changing your project settings to "Render Software only". This removes the hardware acceleration temporarily while you file it as a bug and chat to Adobe to see if they have any fix on the cards.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 11, 2019 0
Community Beginner ,
Jul 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

All the latest drivers are installed, but as soon as the moment comes with the s_blurmocurves (Shift Y) effect, it is a black screen and an error. And how to enable Render Software only. "

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 11, 2019 0
Adobe Community Professional ,
Jul 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

To enable render software only, go to file/project settings and follow the below picture than hit Ok

Screen Shot 2019-06-29 at 10.24.39 AM.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 11, 2019 0
Community Beginner ,
Jul 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

kzCNv8Kf014.jpg

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 11, 2019 0
Adobe Community Professional ,
Jul 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

So what i can understand from your picture, did you try to run as cpu only and you still have the same issue?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 12, 2019 0
Community Beginner ,
Jul 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Yes, I tried as with the included GPU, and with the same problem, and with the CPU. All the same.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 12, 2019 0
Community Beginner ,
Jul 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Screenshot_1.pngScreenshot_2.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 12, 2019 0
Community Beginner ,
Jul 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Guys, I urgently need help. The project is worth while

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 12, 2019 0
Adobe Community Professional ,
Jul 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

please post some useful screenshot show us your work flow the plugin you use anything can give better idea about your issue

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 12, 2019 0
Guide ,
Jul 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Are you meeting the recommended specs? Your hardware is very outdated...

*Martin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 12, 2019 0
Community Beginner ,
Jul 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

What does it have to do with my configuration?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 12, 2019 0
Guide ,
Jul 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

What does it have to do with my configuration?

umm.... everything?

Did Sapphire plugin ever worked on your machine?

*Martin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 12, 2019 0
Community Beginner ,
Jul 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Yes

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 12, 2019 0
Guide ,
Jul 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

And also this effect?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 12, 2019 0
Community Beginner ,
Jul 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

This effect works if you do not animate it. And it works only at the beginning, and in the middle it flies

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 12, 2019 0
Community Beginner ,
Jul 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 12, 2019 0