Highlighted

Error or glitch while using dancing dissolve layer mode

New Here ,
Jun 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

A couple of days ago a weird glitch was showing while using a dancing dissolve layer with the fast box blur effect on it. It showed while previewing and on the render. I reopened the file 2 or 3 times and the glitch was still there, but now I just reopened the file and the glitch is gone, but I'm afraid it will come back anytime. Does anybody knows if the file is damaged, or is it a bug on AE, or is my computer? I'm using a Macbook Pro 16" with AMD Radeon Pro 5500M 8 GB.

I attached a screenshot with the glitch and without. 

glitchglitch.        normalnormal

TOPICS
Error or problem, Preview

Views

42

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Error or glitch while using dancing dissolve layer mode

New Here ,
Jun 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

A couple of days ago a weird glitch was showing while using a dancing dissolve layer with the fast box blur effect on it. It showed while previewing and on the render. I reopened the file 2 or 3 times and the glitch was still there, but now I just reopened the file and the glitch is gone, but I'm afraid it will come back anytime. Does anybody knows if the file is damaged, or is it a bug on AE, or is my computer? I'm using a Macbook Pro 16" with AMD Radeon Pro 5500M 8 GB.

I attached a screenshot with the glitch and without. 

glitchglitch.        normalnormal

TOPICS
Error or problem, Preview

Views

43

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 16, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation