Highlighted

GL Error: Need WGL_ARB_create_context

New Here ,
Jul 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello community

After effect CC 2018 window8

I have Issue when we use send render in render farm 
it reports

 

GL Error: Need WGL_ARB_create_context

GL Error: OpenGL load failed 

 

 it our machine we don't use a GPU 
we already set Mercury Software Only

set Preview to CPU

ignore  GPU acceleration 

 

Event in third party I have already (deadline)

I add (self.AddStdoutHandlerCallback(".*GL Error:.*").HandleCallback += self.HandleNonFatalError)

it still not working 
 

 

 

 

TOPICS
Error or problem, FAQ, How to, Preview, Scripting

Views

125

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

GL Error: Need WGL_ARB_create_context

New Here ,
Jul 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello community

After effect CC 2018 window8

I have Issue when we use send render in render farm 
it reports

 

GL Error: Need WGL_ARB_create_context

GL Error: OpenGL load failed 

 

 it our machine we don't use a GPU 
we already set Mercury Software Only

set Preview to CPU

ignore  GPU acceleration 

 

Event in third party I have already (deadline)

I add (self.AddStdoutHandlerCallback(".*GL Error:.*").HandleCallback += self.HandleNonFatalError)

it still not working 
 

 

 

 

TOPICS
Error or problem, FAQ, How to, Preview, Scripting

Views

126

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 19, 2020 0
Most Valuable Participant ,
Jul 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Without any info about the contents of the project(s) we can't tell you much. This error doesn't even look like it comes from the program itself. That aside, there are simply limitations to OpenGL rendering and running an outdated Windows 8 machine certainly doesn't help. You may need to come to terms with teh fact that this can't be rendered this way at all.

 

Mylenium

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 19, 2020 0
New Here ,
Jul 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects CC 2018\Support Files>aerender -proje
ct  (mypath).aep
aerender version 15.1.2x69
Using DXGI: Device: "Microsoft Basic Render Driver" has dedicated video RAM (MB)
: 0
has video RAM(MB): 0
Unable to read VR Path Registry from C:\Users\pranay\AppData\Local\openvr\
openvrpaths.vrpath
InitializeFileLogging failed
*** GL Error: Need WGL_ARB_create_context ***
*** GL Error: OpenGL load failed ***
LoadLibrary "n" failed!
LoadLibrary "n" failed!
aerender Error: After Effects error: Error in output for render queue item 1, ou
tput module 1. Directory does not exist: (mypath).aep
 It come from aerender.exe  I just only render empty scence and 1 solid layer

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 21, 2020 0