Highlighted

Layer Disappears After rendering -SOLVED

Community Beginner ,
Jun 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

For unknown reason, now when I render my project 1 of the layers disappears (isn't seen in the after-rendering). I see it in the preview window. I don't know that I did anything. It's a layer with clone stampings and erasures.

 

I emptied the cache and did a solo track rendering. Nothing.

I see a hashtag in the layer name on only that layer. Not sure if related.

 

Thanks.

 

[it was indeed the hashtag]

TOPICS
Error or problem, How to

Views

40

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Layer Disappears After rendering -SOLVED

Community Beginner ,
Jun 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

For unknown reason, now when I render my project 1 of the layers disappears (isn't seen in the after-rendering). I see it in the preview window. I don't know that I did anything. It's a layer with clone stampings and erasures.

 

I emptied the cache and did a solo track rendering. Nothing.

I see a hashtag in the layer name on only that layer. Not sure if related.

 

Thanks.

 

[it was indeed the hashtag]

TOPICS
Error or problem, How to

Views

41

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 27, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jun 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

So, did you manage to solve it?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 27, 2020 0