Highlighted

Media Encoder won’t encode

New Here ,
Mar 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi! So I'm having an issue exporting my files. When I click 'Add to Adobe Media Encoder' on ae 2020, it will open ame up but won't queue anything. So I've tried just adding my project from my files but AME stays stuck on 'connecting to project'. I've tried uninstalling and reinstalling AME but nothing seems to work. Please help!

TOPICS
Dynamic link, Error or problem, Freeze or hang, Import and export

Views

719

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Media Encoder won’t encode

New Here ,
Mar 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi! So I'm having an issue exporting my files. When I click 'Add to Adobe Media Encoder' on ae 2020, it will open ame up but won't queue anything. So I've tried just adding my project from my files but AME stays stuck on 'connecting to project'. I've tried uninstalling and reinstalling AME but nothing seems to work. Please help!

TOPICS
Dynamic link, Error or problem, Freeze or hang, Import and export

Views

720

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Mar 29, 2020 0
Most Valuable Participant ,
Mar 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Without any system info, details about your project and compositions as well as relevant settings nobody can tell you anything.

 

Mylenium

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 30, 2020 2
Adobe Employee ,
Mar 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

 

Thanks for reaching out. We've observed this issue with other users as well.

Check out the following article for more information on this: https://community.adobe.com/t5/after-effects/faq-what-should-i-do-when-after-effects-compositions-do...

Also, please share the details as Mylenium asked so that we can troubleshoot the issue properly.

Let us know how it goes.

 

Thanks,

Nishu

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 30, 2020 0
Adobe Employee ,
May 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi deliriousbrii,

 

After Effects version 17.1 has been released with a fix for this issue. Please install the update and see how it goes.

Let us know.

 

Thanks,

Nishu

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 19, 2020 0