Highlighted

No more bezier handles for motion paths

New Here ,
Sep 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Did the new update remove creating and editing bezier handles on a motion path? The convert vertex tool doesn't seem to work for motion paths at all anymore. Anyone else have this problem or know a good work-around?

The only thing I've been able to do is use the graph editor but, I can't get the intricate motion I'm looking for with that. Directly editing the motion path was so much easier.

TOPICS
Error or problem, FAQ, How to, Performance, Preview, User interface or workspaces

Views

37

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

No more bezier handles for motion paths

New Here ,
Sep 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Did the new update remove creating and editing bezier handles on a motion path? The convert vertex tool doesn't seem to work for motion paths at all anymore. Anyone else have this problem or know a good work-around?

The only thing I've been able to do is use the graph editor but, I can't get the intricate motion I'm looking for with that. Directly editing the motion path was so much easier.

TOPICS
Error or problem, FAQ, How to, Performance, Preview, User interface or workspaces

Views

38

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 23, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Sep 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

No problem here. System, OS, AE version details would help diagnose the problem. Workflow and embedded screenshots would also help. The only thing I can think of that may cause something like this is a problem with your pointing device (mouse) drivers or some weird GPU accelerated UI glitch.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 23, 2020 0
Adobe Employee ,
Sep 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi kenalmquist,

 

Sorry for your issue.

As Rick mentioned, it is working fine at my end as well. Have you tried resetting the preferences of After Effects? Here's how: https://community.adobe.com/t5/after-effects/faq-how-to-reset-trash-preferences-in-after-effects/td-...

Let us know if it helps.

 

Thanks,

Nishu

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 24, 2020 0