Highlighted

No Playback inAfter Effects 2020

Community Beginner ,
Apr 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm having the preview problem this morning. The space bar to stop is non responsive and it doesn't stop playing. After effects becomes non responsive! Please help! Send another update to fix this please!!!! 

 

Title edited by Mod

TOPICS
Preview, User interface or workspaces

Views

375

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

No Playback inAfter Effects 2020

Community Beginner ,
Apr 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm having the preview problem this morning. The space bar to stop is non responsive and it doesn't stop playing. After effects becomes non responsive! Please help! Send another update to fix this please!!!! 

 

Title edited by Mod

TOPICS
Preview, User interface or workspaces

Views

376

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Apr 30, 2020 0
Adobe Employee ,
May 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

I'm sorry for the delay in response. I have created a new discussion for this issue, so that I can help you separtely. 

  • Which version of After Effects are you using?
  • Does it happen with every project?

Let us know.

Thanks,

Shivangi

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 20, 2020 0
Community Beginner ,
Jul 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello there,

 

I have the same issue for the last year on my PC, avoiding it by switching to my Mac.
It still is a real pain. I figured that I can hack the problem by changing the audio hardware setting which is not an option to work properly. I use the AE2020 and it happens in every single project.

Can you PLEASE help me out?

Thanks

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 27, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jul 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

The latest update, 17.1.2 is supposed to fix this issue. More info here - https://community.adobe.com/t5/after-effects/after-effects-17-1-2-is-now-live/td-p/11302981?page=1

 

Commit to the update and please report back with your results. HTH

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 27, 2020 1
Community Beginner ,
Jul 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks a lot for the respons. I have to appologize, I was running AE2019.

Looking forward to work on AE2020 without that bug. Thanks a lot!!!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 28, 2020 1