Highlighted

Objects with a Track Matte or 3D acting weird?

New Here ,
Jul 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have a series of videos and the first in the series is fine and I used many of the same elements and have just changed the copy in some cases for the second in the series. On the second one now my 3D and track Matte objects are not working properly. They're somehow showing the canvas color (which in this case is set to green, when they should be showing a flood of blue below them. The object on Line 81 is causing this. The previous project shows a woman behind the vector object on line 101. Same vector object and now the behavior is very different. 

 

Did I click on something, or press a key command that is causing this? It's frustrating to search for a problem like this because you get PAGES of examples on how to use Track Mattes and work with 3D... but nothing on this problem... So I'm posting here hoping someone knows what dumb thing I've done! 🙂

Thanks

TOPICS
Error or problem

Views

7

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Objects with a Track Matte or 3D acting weird?

New Here ,
Jul 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have a series of videos and the first in the series is fine and I used many of the same elements and have just changed the copy in some cases for the second in the series. On the second one now my 3D and track Matte objects are not working properly. They're somehow showing the canvas color (which in this case is set to green, when they should be showing a flood of blue below them. The object on Line 81 is causing this. The previous project shows a woman behind the vector object on line 101. Same vector object and now the behavior is very different. 

 

Did I click on something, or press a key command that is causing this? It's frustrating to search for a problem like this because you get PAGES of examples on how to use Track Mattes and work with 3D... but nothing on this problem... So I'm posting here hoping someone knows what dumb thing I've done! 🙂

Thanks

TOPICS
Error or problem

Views

8

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 28, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation