Highlighted

Odd viewport artifacts when at 50%, but not at 100% zoom.

New Here ,
Sep 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

https://imgur.com/a/ZuMwceW

 

You will notice two strange things happening.

 

First on the logo, there is strange white dots and lines all in the black lettering. But once I zoom to 100% those go away.

 

Second example, on those strokes, when zoom is 50% there is a blue outline around the strokes. But at 100% those blue outlines disapear.

 

Why is this? Is it because my workspace is linear? Changing my bit depth from 32 to 16 to 8 does not fix the issue.

 

As you can imagine it is difficult to work with those blue outlines.

TOPICS
User interface or workspaces

Views

28

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Odd viewport artifacts when at 50%, but not at 100% zoom.

New Here ,
Sep 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

https://imgur.com/a/ZuMwceW

 

You will notice two strange things happening.

 

First on the logo, there is strange white dots and lines all in the black lettering. But once I zoom to 100% those go away.

 

Second example, on those strokes, when zoom is 50% there is a blue outline around the strokes. But at 100% those blue outlines disapear.

 

Why is this? Is it because my workspace is linear? Changing my bit depth from 32 to 16 to 8 does not fix the issue.

 

As you can imagine it is difficult to work with those blue outlines.

TOPICS
User interface or workspaces

Views

29

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 17, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation