Highlighted

"Connecting to Project" or not importing into AME from AE at all

New Here ,
May 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I recently just got after effects and it has been working just fine. However, this one project I have tried to render many times. It will sometimes:

- not export into AME at all

- sometimes export but once I click "start render queue" it does nothing

- sometimes start the queue but is unable to "connect to project"

- or it will work and start rendering per usual but get stuck at a point

I have tried the following:

- uninstalling and reinstalling both the newest versions of AE and AME that I have as well as trying older versions

- importing/exporting the project to AME in different ways

- retrying to regularly render the video about 20 times

I feel I may have multiple problems going on but I am unsure and still pretty new to the program, if anyone knows what I could do with this situation I would really appreciate it. Thanks. 

TOPICS
Dynamic link, Error or problem, Freeze or hang, Import and export

Views

425

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

"Connecting to Project" or not importing into AME from AE at all

New Here ,
May 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I recently just got after effects and it has been working just fine. However, this one project I have tried to render many times. It will sometimes:

- not export into AME at all

- sometimes export but once I click "start render queue" it does nothing

- sometimes start the queue but is unable to "connect to project"

- or it will work and start rendering per usual but get stuck at a point

I have tried the following:

- uninstalling and reinstalling both the newest versions of AE and AME that I have as well as trying older versions

- importing/exporting the project to AME in different ways

- retrying to regularly render the video about 20 times

I feel I may have multiple problems going on but I am unsure and still pretty new to the program, if anyone knows what I could do with this situation I would really appreciate it. Thanks. 

TOPICS
Dynamic link, Error or problem, Freeze or hang, Import and export

Views

426

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
May 10, 2020 0
Adobe Community Professional ,
May 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Does it stop rendering at the same point in time when it tries to render? Maybe one of the videos is corrupt at a certain spot.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 10, 2020 0
Adobe Employee ,
May 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

 

Thanks for reaching out.

We've observed this issue with other users as well. Please check out the following article: https://community.adobe.com/t5/after-effects/unable-to-render-export-after-effects-comps-through-med...

Let us know if it helps.

 

Thanks,

Nishu

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 11, 2020 0