Highlighted

S_BlurMoCurves issue

New Here ,
Oct 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Okay hi. So I've got two computers (both Macs) and I use a hard drive to carry my saved work, presets, transitions, etc from computer to computer. I installed S_BlurMoCurves (sapphire) on one computer and saved everything including the installers on the hard drive. This was a while back though so I can't remember exactly how I did it. I plugged it into the other computer and tried to download/install it there too, but it's not working. I install it, it says it's finished, and then I go into After Effects and I can't find it. Says it's "missing." Do I maybe need to do something with the installed plugin that I'm not? Is there a step missing? I for the life of me cannot remember how I did it last time and it's becoming more of a problem since my other computer is getting slower and crashing more often, so I need to start working more on this one that refuses to run the plugin. Can anyone help? 

TOPICS
How to

Views

30

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

S_BlurMoCurves issue

New Here ,
Oct 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Okay hi. So I've got two computers (both Macs) and I use a hard drive to carry my saved work, presets, transitions, etc from computer to computer. I installed S_BlurMoCurves (sapphire) on one computer and saved everything including the installers on the hard drive. This was a while back though so I can't remember exactly how I did it. I plugged it into the other computer and tried to download/install it there too, but it's not working. I install it, it says it's finished, and then I go into After Effects and I can't find it. Says it's "missing." Do I maybe need to do something with the installed plugin that I'm not? Is there a step missing? I for the life of me cannot remember how I did it last time and it's becoming more of a problem since my other computer is getting slower and crashing more often, so I need to start working more on this one that refuses to run the plugin. Can anyone help? 

TOPICS
How to

Views

31

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 20, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Oct 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

You have to install 3rd party plugins on both computers. Your AEP files, scripts, and any animation preset you create and save have nothing to do with plug-ins that need to be installed.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 20, 2020 0