Highlighted

sapphire

New Here ,
Aug 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Whenever i add something from the Sapphire Plugin, After Effects either closes without warning or any explanation, or it says it doesn't exist. Can someone help? I've tried deleting and reinstalling Sapphire, I've tried uninstalling and reinstalling After Effects, I've even tried resetting my iMac to factory settings. Nothing has worked. 

TOPICS
Crash, Error or problem

Views

38

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

sapphire

New Here ,
Aug 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Whenever i add something from the Sapphire Plugin, After Effects either closes without warning or any explanation, or it says it doesn't exist. Can someone help? I've tried deleting and reinstalling Sapphire, I've tried uninstalling and reinstalling After Effects, I've even tried resetting my iMac to factory settings. Nothing has worked. 

TOPICS
Crash, Error or problem

Views

39

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Aug 22, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Aug 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Make sure the Saphire plug-ins from Boris FX are up to date, your version of AE is up to date, and that your system meets the minimum system requirements. If all of that is good try opening up the Project settings and changing the rendering settings in the first panel.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 22, 2020 0