Highlighted

Ui tearing when not in Standard workspace

New Here ,
May 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

QMHAd6w

Our work laptop (AMD Ryzen  5 3550H AMD Radeon RX 560X 16 gb RAM) has this weird issue where the interface gets all wonky upon loading a project, opening the composition window and switching to standard workspace. I've tried turning off the acceleration and reinstalling the software, but nothing seems to help. Any tips? Thanks.

TOPICS
User interface or workspaces

Views

309

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Ui tearing when not in Standard workspace

New Here ,
May 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

QMHAd6w

Our work laptop (AMD Ryzen  5 3550H AMD Radeon RX 560X 16 gb RAM) has this weird issue where the interface gets all wonky upon loading a project, opening the composition window and switching to standard workspace. I've tried turning off the acceleration and reinstalling the software, but nothing seems to help. Any tips? Thanks.

TOPICS
User interface or workspaces

Views

310

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
May 30, 2020 0
Adobe Employee ,
Jun 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi supavillainч35343809,

 

Sorry for your issue with After Effects.

Is it happening only with the Standard workspace? Have you tried resetting the preferences of After Effects? Here's how: https://community.adobe.com/t5/after-effects/faq-how-to-reset-trash-preferences-in-after-effects/td-...

Let us know if it helps.

 

Thanks,

Nishu

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 09, 2020 0