Highlighted

weird glitch in render preview

New Here ,
Oct 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

So i use a late 2015 macbook pro 2.7 GHz intel core I5  8RAM i know is not the best computer to run AE, but the thing is , i had edit for the past 2 years small videos no longer than 35 sec, and AE never lagged like its doing it right now, i recently updated to cathalina and got AE 2020 i used to edit with Ae 2017 and suddently is super slow, so slow!! and i get this weird glitch went is rendering the preview, if someone knows how can this issue can be fixed also i'd tried to purge cache nothing works is so slow, BTW i have reistalled AE twice already 

 Captura de Pantalla 2020-10-15 a la(s) 8.56.59 p. m..png

TOPICS
How to, Performance, Preview

Views

23

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

weird glitch in render preview

New Here ,
Oct 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

So i use a late 2015 macbook pro 2.7 GHz intel core I5  8RAM i know is not the best computer to run AE, but the thing is , i had edit for the past 2 years small videos no longer than 35 sec, and AE never lagged like its doing it right now, i recently updated to cathalina and got AE 2020 i used to edit with Ae 2017 and suddently is super slow, so slow!! and i get this weird glitch went is rendering the preview, if someone knows how can this issue can be fixed also i'd tried to purge cache nothing works is so slow, BTW i have reistalled AE twice already 

 Captura de Pantalla 2020-10-15 a la(s) 8.56.59 p. m..png

TOPICS
How to, Performance, Preview

Views

24

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 15, 2020 0
Adobe Employee ,
Oct 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi LesTyers,

 

Welcome to the Community and sorry for your issue with After Effects.

Your computer is not meeting the minimum system requirements for After Effects which could lead to the performance issue that you mentioned. To troubleshoot the preview issue properly, we'd need more details:

  1. What are your system specs (CPU, GPU, OS version)?
  2. What's the exact version of After Effects you're using?
  3. Is it happening with all the projects or a particular one?

Looking forward to your response.

 

Thanks,

Nishu 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 16, 2020 0