Highlighted

Flash Pro - Simulator stops responding .. requires full reboot. Is there an easier way?

Engaged ,
Sep 04, 2015

Copy link to clipboard

Copied

This happens way too often..  go to hit COMMAND + ENTER ..  get  "test failed" ...  Simulator is in my tray no responding. Quitting Flash Pro and re-opening does nothing. Only fix is to fully reboot my computer.

Is there a process I can kill or something to fully reset Flash Pro rather than a full computer reboot?

I found the fix... really annoying. You have to delete your app xml file and compile again. Really annoying!

TOPICS
Development

Views

276

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Flash Pro - Simulator stops responding .. requires full reboot. Is there an easier way?

Engaged ,
Sep 04, 2015

Copy link to clipboard

Copied

This happens way too often..  go to hit COMMAND + ENTER ..  get  "test failed" ...  Simulator is in my tray no responding. Quitting Flash Pro and re-opening does nothing. Only fix is to fully reboot my computer.

Is there a process I can kill or something to fully reset Flash Pro rather than a full computer reboot?

I found the fix... really annoying. You have to delete your app xml file and compile again. Really annoying!

TOPICS
Development

Views

277

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 04, 2015 0
Engaged ,
Sep 04, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I assume you've tried this, but what about force-quitting the simulator?

I use flash builder, so other than that I'm not going to be much help.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 04, 2015 0
Engaged ,
Sep 04, 2015

Copy link to clipboard

Copied

Force quitting doesn't help.. as soon as I try to compile again it opens the simulator in a non-responsive state.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 04, 2015 0
Engaged ,
Sep 04, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I figured as much. I much prefer using flash builder to make apps.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 04, 2015 0
Advocate ,
Sep 06, 2015

Copy link to clipboard

Copied

try to kill SimController process. If you don't use it - try to rename it so Flash IDE will not use it. On Windows its placed at flashproinstallfolder\Common\Configuration\Simulator\SimController.exe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 06, 2015 0
Engaged ,
Sep 11, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I found the fix... really annoying. You have to delete your app xml file and compile again. Really annoying!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 11, 2015 0